van der Horst

SpaItalia staat opnieuw voor Ducati Day

Het is ondertussen een passievolle traditie geworden! Door Italiaanse auto’s en motoren in de schijnwerpers te plaatsen is SpaItalia in de loop der jaren een vaste afspraak geworden voor elke Ducatisti die naam waardig! Ook op zondag 16 juni zal het beroemde merk opnieuw een hoofdrol spelen op het Circuit van Spa-Francorchamps, in die mate dat we het zelfs over een nieuwe Ducati Day mogen hebben!
Concreet komt het er op neer dat in de pitboxen van de F1-zone alle Ducati dealers worden geïnstalleerd, waarbij de bikers, maar ook alle andere bezoekers, de belangrijkste modellen van het Ducati-gamma kunnen (her)ontdekken, of het nu gaat om de Streetfighter, Monster, Hypermotard of Panigale! 

Voor de eigenaars van een Ducati wordt het nog beter, want zij krijgen de gelegenheid om enkele sessies op het circuit te rijden, waarbij 160 machines van het Italiaanse merk over het zeven kilometer lange asfalt van Spa-Francorchamps zullen rijden! Iets wat u zeker niet mag missen! 
 
Kortom, over amper twee weken staat SpaItalia opnieuw in het teken van Ducati! We horen de motoren nu al draaien van plezier…

Persbericht SpaItalia



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op dinsdag 4 juni 2024.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons