van der Horst

Voorbeschouwing van Bram maes op het seizoen 2015

Na 2 en een half jaar met diverse podia, nationaal en regionaal, en zelfs een podiumplaats op het eindpodium van het Belgische kampioenschap in 2014, werd het tijd voor een stapje hoger voor mij. 1 ding werd vorig seizoen in de loop van het vorig seizoen al duidelijk : ook in 2015 zou ik een team vormen met Tobi Vandenberghe. Over zijn talent twijfelt niemand, maar ook op menselijk vlak voelen wij mekaar goed aan. Altijd leuk, als je per jaar meer dan 10 weekends samen op hotel of in de auto zit...
  • 24 Hours of Zolder
Toch waren er nog vele vragen voor het seizoen: zou de Opel Kadett snel verkocht kunnen worden? Welke moest onze nieuwe uitdaging dan wel worden? Zouden we modern wel voldoende strijdvaardig zijn?

Eind januari kregen we zekerheid en antwoord op al onze vragen : 2015 zal een BMW jaar worden. Samen met het Schmid racing team onder leiding van Charles Schmid gaan we een nog nader te bepalen programma afwerken met BMW 1 reeks. Zeker is dat we de in het nationale kampioenschap aan zullen treden tijdens de manches van de M-Cup, maar we zullen ook tijdens enkele lokale wedstrijden proberen mee te strijden naar Ereplaatsen. Voor mij staat de wedstrijd in Staden, die ik twee jaar na mekaar won ( 2013 met TT-autosport Tom Tytgat, 2014 met Tobi Vandenberge en het KB Racing team) alleszins met rood in mijn agenda aangeduid...

De doelen dit jaar? Uitrijden, veel leren, en we zullen wel verder zien wat mogelijk is. We willen starten zonder veel druk, en zien wel wat het kampioenschap brengt.

Naast de wedstrijden met Tobi, wil ik zeker ook 1 wedstrijd starten naast mijn broer Jens Maes, al is het maar puur voor de fun :-).

Ik wil alleszins al onze partners hartelijk danken voor de steunen het vertrouwen. Zonder hun vertrouwen was dit project niet mogelijk geweest.

Bram Maes press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Nationaal op dinsdag 3 februari 2015.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons