van der Horst

24H Zolder: Tom Boonen leidt na twee uur

Rush Drivers Collective by NGT  - Porsche 911 GT3 Cup (992)
Rush Drivers Collective by NGT - Porsche 911 GT3 Cup (992)
Tom Boonen leidt na twee uur wedstrijd in de 46e editie van de 24 Hours of Zolder in zijn Rush Drivers Collective by NGT Porsche 911 GT3 Cup die hij deelt met veteraan Frédéric Bouvy, Toon Hungenaert, Gilles Verleyen en Simon Tourneur. Brent Verheyen volgt op vijf seconden in de RedAnt Porsche 911 GT3 Cup #94, nadat hij bij zijn laatste stop de leiding had verloren. NGT heeft momenteel twee wagens in de top 3, want de D'Ieteren Luxury Performance by NGT Porsche met Bertrand Baguette aan het commando rondt de top drie, op een zucht van Verheyen. Stevens Motorsport voert momenteel de toerismedivisies aan, op P14 algemeen.
NGT leidt ook GTB, maar de Porsche Cayman van Arthur Peters, Kenny Herremans, Gunther Van den Bergh, Niels Lagrange, Raf Van Belle en Tim Jacobs heeft te kampen met ABS-problemen. De wagen spinde in de Gilles Villeneuve-chicane en veroorzaakte daarmee een korte neutralisatie met FCY. Hamofa Motorsport volgt op P2, voor TCL Motorsport.

De VP-Racing Audi RS3 volgt op P2 in TA, voor de JDK by G&A Racing BMW. In TB leidt VDW Motorsport de debatten, voor twee JJ Motorsport BMW 330i, met de #35 voor de zusterwagen #34. IC Motorsport voert de kleinste klasse aan, voor Atrex Motorsports en Convents Racing.

--- Tussenstand 24H Zolder na 2U (pdf) ---



Foto: Marnik Mouchaers



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op zaterdag 24 augustus 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons