van der Horst

Londen: Jean-Éric Vergne en Robin Frijns openen de vrije trainingen als snelste

Jean-Éric Vergne
Jean-Éric Vergne
De finale van de Formule E is officieel van start gegaan in Londen, en het zijn Jean-Éric Vergne en Robin Frijns die de snelste tijden lieten noteren tijdens de vrije trainingen. De Fransman piloteerde de DS Penske gisteren naar de toptijd, gevolgd door Sébastien Buemi (Envision Racing) en Jake Hughes (McLaren). Vandaag zette de Maastrichtenaar Frijns de beste tijd op de tabellen voor Envision, met Oliver Rowland (Nissan) op de tweede plaats en wederom teamgenoot Buemi op de derde plaats.
  • Dreamdrive
Over het algemeen verliepen beide trainingsessies zonder al te veel problemen, op het occasionele missen van een rempunt ter hoogte van de busstop chicane bij bocht tien na. De vier voornaamste kanshebbers voor de titel - beide Jaguars en beide Porsche's - lieten nogal wisselende resultaten zien. Pas vanmiddag tijdens de kwalificaties zal duidelijk worden hoe de eerste stand van zaken eruitziet. Tot slot eindigde Stoffel Vandoorne (DS Penske) als achtste gisteren en als veertiende deze voormiddag.

De kwalificaties gaan van start om 13:20 uur.

Foto: Formula E



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule E op zaterdag 20 juli 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Londen 1.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons