van der Horst

Nürburgring: Nieuwe podiumplaats voor Bonduel

Nigel Bailly - ART-line
Nigel Bailly - ART-line
In de tweede race voor de Lamborghini Super Trofeo Europe op de Nürburgring eindigde Amaury Bonduel (BDR Competition by Grupo Prom) als tweede achter Egor Orudzhev (ART-line). Nigel Bailly (ART-line) werd vierde in de Am klasse.
  • Prospeed Competition
Egor Orudzhev nam van op de elfde startplaats een kanonstart en lag al snel op de derde plaats net voor Bonduel. Al snel ging Orudzhev ook over  Frederik Schandorff (Target Racing) en lag zo tweede achter Stéphane Tribaudini (VSR). Na de pitstops had Orudzhzv de leiding voor Bonduel en de posities wijzigden niet meer tot aan de finish. Stéphane Tribaudini en Piergiacomo Randazzo werden derde en uitgesproken winnaars in de Am klasse.

Roee Meyuhas/Renaud Kuppens (Boutsen VDS) eindigden als zesde in de Pro-Am klasse. Stéphane Lemeret en Rodrigue Gillion (CMR) deden het uitstekend in de Am klasse maar een penalty deed hen terugvallen naar de zesde positie. Serge Doms (DS Racing) werd zevende in de Lamborghini Cup.

Foto: Niels Vaeck
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op zondag 28 juli 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons